Dalma és János - 2015

Köszönjük szépen a hihetetlenül fantasztikus képeket! Életünk egyik legszebb napját ennél jobban meg sem lehetett volna örökíteni. Mi mindenkinek csak ajánlani tudunk, és fogunk is Téged! Köszönjük még egyszer!

 

Judit és David - 2015

Egy ismerősön keresztül találtunk rá Kornélra. Már a külföldről történő szervezés alatt is egy kedves és türelmes embert ismertünk meg és ez az esküvőnk napján sem volt másképp. A beállított képeknél a fiúk szavak nélkül is jól megértették egymást (a férjem külföldi) és az esküvő alatt észrevétlenül örökítette meg a pillanatokat, amikre az ember egy életen át emlékezni akar. Úgy döntöttünk, hogy nem lesz videósunk, de a képeket látva nincs hiányérzetünk :). Köszönünk mindent, Kornél!

 

Tímea és Attila - 2015

Kedves Kornél!

Nagyon szépen köszönjük a gyönyörű fotókat. Az esküvőnk pont olyan volt, amilyennek megálmodtuk és ebben nagy szerepet játszott a remek fotós is :). Kedves Kornél még egyszer köszönjük a remek, professzionális munkádat és a hozzáállásodat. Sok sikert kívánunk a jövőben.

 

Ági és Tibor - 2015

Kedves Kornél!

Nagyon szépen köszönjük, hogy ilyen csodálatos fotókon örökítetted meg életünk legszebb napjának minden percét! Nem sok ilyen nehéz feladatunk volt korábban, mint kiválasztani az ötven legjobban sikerült képet a több, mint ezer közül :) Csodálatos munkát végeztél, és ajánlunk másoknak is, akik egyedi, különleges esküvői képeket szeretnének. Nagyon türelmes fotós vagy, és tényleg vevő voltál minden ötletre, amit kitaláltunk!!!

 

Eszter és Dániel - 2015

Kornél a legkedvesebb napunkat teljes szívből követte a kamerájával, és az összes meghitt, fontos pillanatunkat megörökítette, az ötleteivel pedig színesebbé tette a fotóinkat. Nagyon örülünk a gyönyörű fotóknak! A legjobb választás volt őt megbízni az életre szóló emlékeink megörökítésével. Köszönjük szépen!

 

Brigi, Robi és a kicsi Izabella, újszülött és babafotózás - 2015

Kedves Kornél!

Nagyon szépen köszönjük a képeket, csodálatosak lettek! Nagyon kreatív és türelmes embernek ismertünk meg, ami nagy előny egy fotósnak! Izabella és mi is jól éreztük magunkat, de ez látszik a képeken is :). Biztos, hogy fogunk még találkozni a közeljövőben :). Még egyszer nagyon szépen köszönjük!

 

Petra és Géza - 2015

Kedves Kornél!

Az egész fotózás összeségében nagyszerű volt! A beállított képek egyedi és ötletes megoldásai kitűnőek voltak. Az egész eseményre jellemző, hogy észrevétlen volt a fotós jelenléte, mégis minden fontos pillanatot sikerült jól megörökíteni. Nagyon sok szuper pillanatkép is lett, ami tényleg jól visszaadja a hangulatot.

Köszönjük szépen, hogy remek munkáddal hozzájárultál az esküvőnk megörökítéséhez!

 

Anita és Gergő - 2015

Kornél profi és tapasztalt fotós. Az esküvői fotózás alkalmával hagytuk magunkat "vezetni", amit nem bántunk meg. A szép és ötletes beállítások eredményei lettek a mindenki által dicsért fotók!

 

Marcsi és Bálint - 2015

Köszönjük szépen a fantasztikus képeket! A kreatív fotózás egy igazi élmény volt. A nagy napunk minden pillanatára vissza tudunk emlékezni a megörökített képek alapján. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk!Köszönjük még egyszer!

 

Evelin, portréfotózás - 2015

Én személy szerint nagyon jól éreztem magam. Főleg hogy a barátnőm elkísért :). A hangulat végig jó volt, a helyszínek szintén. A búza mező volt a kedvencem :). Meg voltam elégedve mindennel sőt most hogy megvannak a képek, nagyon szépek és örülök neki hogy Téged választottalak. És remélem a közeljövőben még találkozunk egy kisebb fotózas keretein belül. Úgyhogy a fotózásra és a fotósnak is egy csillagos 5-t adnék :). Még egyszer köszönöm szépen!!

 

Kata & Bandi

Kedves Kornél!
Köszönjük szépen, hogy életünk egyik legjelentősebb eseményét ilyen szép fotókkal örökítetted meg nekünk... :)

 

Illésné Kolozs Barbara

Köszönjük, hogy a Te segítségeddel Örökre emlékezhetünk életünk legszebb napjára. Fantasztikusak lettek a fotók, mindenhol ott voltál, de úgy hogy nem is vettük észre. Semmi nem maradt ki, nem tudunk betelni a képekkel.

Köszönjük: Barbi és Ákos

 

Molnár-Dörnyei Renáta

Kedves Kornél!
Nekünk elegendő volt referenciának, hogy nővérem (Andi és Lóri 2011.) esküvőjén kiváló munkát végeztél. Még a leghírhedtebb szekszárdi ******* fotós képeit is felülmúltad számomra.
Az egyik kedvenc képünket is Te készítetted akkor, titkon elkapva egy pillanatot, Gáborról és rólam.
Még arra is finoman rávettél, hogy milyen jó móka is az esküvői ruha nehézkes magamra varázsolása közbeni fotózás. Tényleg jó volt... És annak is örülök, hogy nem az "intim szféránkba" tolakodva készítetted a képeket, hanem jó optikai zoommal ránk-közelítve :-)

Köszönjük a kiváló munkádat!

Reni & Gábor

 

Tóthné Steib Ilona

A mi esküvőnknek a legnagyobb félelme az volt, hogy milyenek lesznek a fotók, mivel a családom körében ismert, hogy mennyire nem szeretek a középpontban lenni és mennyire nehéz engem fényképezni. Azt mondogattam, ha a beállított képeken túl leszek, már nem fogok izgulni, pedig a szertartás csak aztán jött.
De Kornél kihozta belőlünk a legjobbat, nem tudom, hogy csinálta. Talán a nyugalma, a csendes humora és a figyelmessége segített. Sok olyan képet csinált, melynél észre sem lehetett venni, hogy beállított képet készít, miközben beszél, és mégis...
A bulin is nagyon sok olyan képet készített, melyeket most, hogy nézegetünk, úgy jellemez a család, hogy "nagyon elkapta a pillanatot, mozdulatot, arckifejezést".

Nagyon köszönjük!!! Ajánljuk mindenkinek!!!